Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 1 Şubat 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin genel ve fiziki durumu görüşüldü.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir için önemli bir değer olduğunu ifade eden Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, üniversitemizin bölgesinde gelişmiş ve gözde bir kurum olması için gereken tüm desteği göstereceklerini söyledi. Üniversitelerin artık illerinin ve bölgelerinin kalkınmasına yardımcı olacak projeler ürettiklerini de kaydeden Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin pilot üniversite sürecindeki başarısından ve emeklerinden dolayı  Rektör Karakaya’ya da teşekkür etti.

İlimizin ve üniversitemizin gelişip kalkınması için her türlü fedakarlığı gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, şehrimiz ve üniversitemiz için daha iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a teşekkür etti.

2017 - 2021
Stratejik Plan
Kurum İç
Değerlendirme Raporu (KİDR)